Saturday, 5 May 2018

MEGA BONANZA 2018 Agrofarmstay Melaka kembali lagi!



Agrofarmstay Melaka tahun ini sekali lagi mengadakan Mega Bonanza yang sangat menjimatkan pelanggan mereka. Berita baik untuk yang ingin mengadakan Hari Keluarga, company outing ataupun reunion dengan kawan-kawan boleh grab pakej ni.

Penjimatan bermula dari RM1,000 sehingga RM3,900. Banyak boleh jimat tu. Kurang-kurang pun RM 1,000. WOW hebat penjimatan ni. Nak tahu apa pakej yang ditawarkan sempena Mega Bonanza ni? Sambung baca entri Abam.

Tawaran kali ini adalah untuk pakej hari keluarga. Konsep pakej kali ni, tempah dulu dan tarikh family day tu boleh ditetapkan kemudian hari. Kalau belum ada tarikh lagi bila nak buat family day tu, takde masalah pun bila dah siap booking tempat.

Pihak Agrofarmstay tahu nak organize family day ni bukan senang. Nak dapatkan persetujuan semua ahli keluarga pun kadang memakan masa. Jadi dengan adanyabpromosi terhad ni, bolehlah buat tempahan dulu dan bagitahu tarikh family day kemudian. Korang boleh pilih tarikh dari sekarang sehingga tahun depan 31 Mei 2019. Banyak lagi masa nak plan family day korang tu. Sekarang ni alasan susah nak organize family day tu bukan lagi alasan.

Promosi ini bermula dari 25 April 2018 sehingga 13 Mei 2018 je tau, so apa tu tunggu lagi, booking dulu  pastu tarikh family day atau event bagitahu kemudian. Haaa, 3 kali dah Abam ulang ni tau. Tempah dulu, bayar kemudian! Hahaaha.

Kandungan Pakej Mega Bonanza 2018.

Pakej ini menawarkan penginapan 2 hari 1 malam untuk 20 orang. Kalau lebih dari 20 orang, boleh tambah bayaran mengikut pax selebihnya. 


Makanan yang disediakan sepanjang tempoh korang menginap ni pulak terdiri daripada sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam dengan BBQ. Pihak Agrofarmstay juga menyediakan sebanyak 5 game sukaneka bersama jurulatih. 


Mana yang kaki karaoke boleh cuba berkaraoke disini. Bagi yang lebih suka aktiviti air pulak boleh buat aktiviti berkayak atau memancing, korang cuma perlu bawa joran sendiri je.


Selain tu, kat sini ada pelbagai jenis haiwan seperti ayam, arnab, burung, kambing dan kuda. Korang pun boleh bagi makan kat haiwan-haiwan yang ada kat Agrofarmstay tu. Bagi yang bawa kanak-kanak, pihak Agrofarmstay juga mengadakan pertandingan mewarna. Bolehlah tengok bakat yang mereka ada masa pertandingan ni nanti. Hamper untuk sukaneka dan peraduan mewarna pun turut disediakan. Akhir sekali Agrofarmstay akan menyediakan banner family day dengan nama family masing-masing. Wah! Banyak betul aktiviti kat sana.

Harga yang di tawarkan.

Harga asal tanpa promosi untuk 20 pax ialah RM3,780 (RM189 per pax).

Harga promosi pakej 2 hari 1 malam utk 20 pax ialah RM2,780. 

Tapi untuk promosi terhad Mega Bonanza ni, harga jatuh dalam RM139 per pax je. 

Bagi tambahan yang melebihi 20 pax, dewasa RM139 dan kanak-kanak RM99 sahaja. Maximum 78 pax. 

Murah sangat dah ni. Dijamin berbaloi. Untuk tempahan, sila layari laman web Agroframstay di:

Whatsapp / SMS / Call : 012-211 8246 / 016-209 8623 / 012-202 5647
Office: 06-232 2761

No comments:

Post a Comment

Adsense Ads